آ

  • آرایش کاشت اثر مدیریت‌های مختلف زراعی بر میزان پروتئین، اسیدهای چرب و عملکرد روغن و دانه کلزا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 17-30]

  • آکوستیک ارزیابی معماری‏های مختلف شبکۀ یادگیری عمیق در تشخیص تازگی تخم‏مرغ بر اساس سیگنال‏های صدا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 183-194]

  • آلودگی میکروبی ارزیابی اثر پیش‌تیمار ضدعفونی و روش بسته‌بندی بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی پوره پیاز در زمان نگهداری [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 141-156]

  • آنالیز بافت استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگی‌های حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 151-166]

  • آنالیز بافت بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 63-80]

  • آنتی‌اکسیدان بهینه‌یابی شرایط استخراج بتاسیانین از چغندر قرمز با استفاده از سیال فوق بحرانی به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 97-114]

ا

  • ارزیابی حسی استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگی‌های حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 151-166]

  • ارزش غذایی استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 131-150]

  • ارزن استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 131-150]

  • ازن‌دهی ارزیابی اثر گاز ازن بر ویژگی‌های کیفی و عمر انباری دانه جو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]

  • اسانس مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلم‌های ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانس‌های گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتری‌های بیماریزای غذازاد [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 85-96]

  • اسید پالمتیک اثر مدیریت‌های مختلف زراعی بر میزان پروتئین، اسیدهای چرب و عملکرد روغن و دانه کلزا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 17-30]

  • اسید لینولنیک اثر مدیریت‌های مختلف زراعی بر میزان پروتئین، اسیدهای چرب و عملکرد روغن و دانه کلزا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 17-30]

  • اسید لینولئیک اثر مدیریت‌های مختلف زراعی بر میزان پروتئین، اسیدهای چرب و عملکرد روغن و دانه کلزا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 17-30]

  • اسیدهای آلی ارزیابی اثر پیش‌تیمار ضدعفونی و روش بسته‌بندی بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی پوره پیاز در زمان نگهداری [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 141-156]

  • اسیدهای چرب آزاد تاثیر مقدار رطوبت زمان برداشت و شرایط فرایند خشک‌کردن بر برخی ویژگی‌های کیفی روغن دانۀ ذرت سینگل کراس 647 [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 157-168]

  • افت فشار استاتیک اندازه‌گیری و مدل‌سازی مقاومت دو رقم سیب‌زمینی به عبور جریان هوا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 39-50]

  • اکسیداسیون تولید شیرکاکائو پروبیوتیک غنی‌شده با ویتامین D و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]

  • امواج اولتراسونیک تاثیر امواج اولتراسونیک بر خصوصیات شیمیایی روغن کلزا طی فرایند تصفیه [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 19-38]

  • انبارمانی ارزیابی اثر گاز ازن بر ویژگی‌های کیفی و عمر انباری دانه جو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]

  • انتقال جرم سطحی مدل‌سازی خشک شدن ورقه‌های سیب‌زمینی در یک خشک‌کن مایکروویو و تعیین پارامترهای انتقال جرم [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 169-182]

  • انرژی فعال‌سازی مدل‌سازی خشک شدن ورقه‌های سیب‌زمینی در یک خشک‌کن مایکروویو و تعیین پارامترهای انتقال جرم [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 169-182]

ب

  • بتاسیانین بهینه‌یابی شرایط استخراج بتاسیانین از چغندر قرمز با استفاده از سیال فوق بحرانی به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 97-114]

  • بدون گلوتن استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 131-150]

  • بیسکویت بررسی اثر پوست سیب‌زمینی بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی‌های بیسکویت [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 49-62]

  • بهینه‌یابی مدلسازی و بهینه یابی شرایط استخراج خشک صمغ دانه ی مرو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]

  • بهینه سازی اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 167-188]

پ

  • پری‌بیوتیک تأثیر فیبر چغندر قند بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات کیفی ماست میوه‌ای حاوی کامکوات به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 115-130]

  • پردازش تصویر اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 167-188]

  • پروبیوتیک تأثیر فیبر چغندر قند بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات کیفی ماست میوه‌ای حاوی کامکوات به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 115-130]

  • پروبیوتیک تولید شیرکاکائو پروبیوتیک غنی‌شده با ویتامین D و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]

  • پسماند سیب‌زمینی بررسی اثر پوست سیب‌زمینی بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی‌های بیسکویت [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 49-62]

  • پکتین بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 31-48]

  • پنی‌سیلیوم کرایزوژنوم بررسی اثر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیه‌پذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس آویشن در بسته‌بندی نان پیتا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 189-206]

ت

  • تازگی ارزیابی معماری‏های مختلف شبکۀ یادگیری عمیق در تشخیص تازگی تخم‏مرغ بر اساس سیگنال‏های صدا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 183-194]

  • تخلخل اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 167-188]

  • ترکیبات فنلی بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 31-48]

  • تکنولوژی سبز مدلسازی و بهینه یابی شرایط استخراج خشک صمغ دانه ی مرو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]

  • تنفس تعیین شرایط مناسب نگهداری چغندرقند در سیلو و امکان استفاده از ترکیبات شیمیایی با هدف حفظ کیفیت اولیه چغندر [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 95-108]

ج

  • جوانه زدن استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 131-150]

چ

  • چغندرقند تعیین شرایط مناسب نگهداری چغندرقند در سیلو و امکان استفاده از ترکیبات شیمیایی با هدف حفظ کیفیت اولیه چغندر [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 95-108]

خ

  • خشک کردن تاثیر مقدار رطوبت زمان برداشت و شرایط فرایند خشک‌کردن بر برخی ویژگی‌های کیفی روغن دانۀ ذرت سینگل کراس 647 [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 157-168]

  • خصوصیات کیفی ارزیابی اثر گاز ازن بر ویژگی‌های کیفی و عمر انباری دانه جو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]

  • خنثی‌سازی تاثیر امواج اولتراسونیک بر خصوصیات شیمیایی روغن کلزا طی فرایند تصفیه [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 19-38]

د

  • دانه جو ارزیابی اثر گاز ازن بر ویژگی‌های کیفی و عمر انباری دانه جو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 109-122]

ر

  • ریشۀ جغجغه اثر مقایسه‌ای عصاره‌آبی ریشه‌جغجغه و لوتئولین بر فعالیت ضد‌اکسیدانی و قابلیت زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر‌ماست [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 123-140]

  • رطوبت اندازه‌گیری و مدل‌سازی مقاومت دو رقم سیب‌زمینی به عبور جریان هوا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 39-50]

  • رنگ‌بری تاثیر امواج اولتراسونیک بر خصوصیات شیمیایی روغن کلزا طی فرایند تصفیه [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 19-38]

  • رنگ خوراکی بهینه‌یابی شرایط استخراج بتاسیانین از چغندر قرمز با استفاده از سیال فوق بحرانی به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 97-114]

  • روغن ذرت تاثیر مقدار رطوبت زمان برداشت و شرایط فرایند خشک‌کردن بر برخی ویژگی‌های کیفی روغن دانۀ ذرت سینگل کراس 647 [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 157-168]

  • روغن­های نباتی تاثیر امواج اولتراسونیک بر خصوصیات شیمیایی روغن کلزا طی فرایند تصفیه [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 19-38]

  • رئولوژی بررسی اثر پوست سیب‌زمینی بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی‌های بیسکویت [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 49-62]

ژ

  • ژلاتین مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلم‌های ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانس‌های گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتری‌های بیماریزای غذازاد [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 85-96]

س

  • سایش مدلسازی و بهینه یابی شرایط استخراج خشک صمغ دانه ی مرو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]

  • سیب‌زمینی اندازه‌گیری و مدل‌سازی مقاومت دو رقم سیب‌زمینی به عبور جریان هوا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 39-50]

  • سرعت جریان اندازه‌گیری و مدل‌سازی مقاومت دو رقم سیب‌زمینی به عبور جریان هوا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 39-50]

  • سویا استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 131-150]

ش

  • شبکه عصبی کانولوشن ارزیابی معماری‏های مختلف شبکۀ یادگیری عمیق در تشخیص تازگی تخم‏مرغ بر اساس سیگنال‏های صدا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 183-194]

  • شیر الاغ تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 1-18]

  • شیرآهک تعیین شرایط مناسب نگهداری چغندرقند در سیلو و امکان استفاده از ترکیبات شیمیایی با هدف حفظ کیفیت اولیه چغندر [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 95-108]

  • شیرکاکائو تولید شیرکاکائو پروبیوتیک غنی‌شده با ویتامین D و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]

  • شیر گاو تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 1-18]

  • شیرین‌کننده گز علفی بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 63-80]

  • شکلات صبحانه استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگی‌های حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 151-166]

ص

  • صمغ‌گیری تاثیر امواج اولتراسونیک بر خصوصیات شیمیایی روغن کلزا طی فرایند تصفیه [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 19-38]

ض

  • ضریب انتشار رطوبت مدل‌سازی خشک شدن ورقه‌های سیب‌زمینی در یک خشک‌کن مایکروویو و تعیین پارامترهای انتقال جرم [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 169-182]

ط

  • طبقه ‏بندی ارزیابی معماری‏های مختلف شبکۀ یادگیری عمیق در تشخیص تازگی تخم‏مرغ بر اساس سیگنال‏های صدا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 183-194]

  • طرح باکس بانکن بهینه‌یابی شرایط استخراج بتاسیانین از چغندر قرمز با استفاده از سیال فوق بحرانی به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 97-114]

  • طرح مخلوط بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 31-48]

ظ

  • ظرفیت نگهداری آب تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 1-18]

ع

  • عدد بایوت مدل‌سازی خشک شدن ورقه‌های سیب‌زمینی در یک خشک‌کن مایکروویو و تعیین پارامترهای انتقال جرم [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 169-182]

  • عدد پراکسید تاثیر مقدار رطوبت زمان برداشت و شرایط فرایند خشک‌کردن بر برخی ویژگی‌های کیفی روغن دانۀ ذرت سینگل کراس 647 [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 157-168]

  • عطرمایه تأثیر شرایط مختلف نگهداری بر خصوصیات کمی و کیفی اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.) [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 69-78]

  • عمق اندازه‌گیری و مدل‌سازی مقاومت دو رقم سیب‌زمینی به عبور جریان هوا [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 39-50]

  • عملگرا بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 51-68]

ف

  • فیبر بالا بررسی اثر پوست سیب‌زمینی بر خواص رئولوژی خمیر و ویژگی‌های بیسکویت [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 49-62]

  • فراسودمند تولید شیرکاکائو پروبیوتیک غنی‌شده با ویتامین D و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]

  • فرایند اکستروژن اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 167-188]

  • فرآورده‌های پیاز ارزیابی اثر پیش‌تیمار ضدعفونی و روش بسته‌بندی بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی پوره پیاز در زمان نگهداری [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 141-156]

  • فراورده های‌غلات بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 51-68]

  • فرمولاسیون بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 51-68]

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 51-68]

  • فعالیت ضد اکسیدانی اثر مقایسه‌ای عصاره‌آبی ریشه‌جغجغه و لوتئولین بر فعالیت ضد‌اکسیدانی و قابلیت زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر‌ماست [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 123-140]

  • فیلم خوراکی بررسی اثر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیه‌پذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس آویشن در بسته‌بندی نان پیتا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 189-206]

  • فیلم ضد میکروبی مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلم‌های ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانس‌های گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتری‌های بیماریزای غذازاد [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 85-96]

ک

  • کتیرا مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلم‌های ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانس‌های گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتری‌های بیماریزای غذازاد [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 85-96]

  • کیک فنجانی بررسی ویژگی‌های فیزیکی و حسی کیک فنجانی تولید شده با شیرین‌کننده گز علفی (گزو) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 63-80]

  • کلسیم کلراید تعیین شرایط مناسب نگهداری چغندرقند در سیلو و امکان استفاده از ترکیبات شیمیایی با هدف حفظ کیفیت اولیه چغندر [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 95-108]

گ

  • گیاهان دارویی تأثیر شرایط مختلف نگهداری بر خصوصیات کمی و کیفی اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.) [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 69-78]

  • گیاهان معطر تأثیر شرایط مختلف نگهداری بر خصوصیات کمی و کیفی اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.) [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 69-78]

ل

  • لوتئولین اثر مقایسه‌ای عصاره‌آبی ریشه‌جغجغه و لوتئولین بر فعالیت ضد‌اکسیدانی و قابلیت زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر‌ماست [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 123-140]

م

  • ماست فراسودمند اثر مقایسه‌ای عصاره‌آبی ریشه‌جغجغه و لوتئولین بر فعالیت ضد‌اکسیدانی و قابلیت زنده‌مانی باکتری‌های آغازگر‌ماست [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 123-140]

  • ماست قالبی تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 1-18]

  • ماست میوه‌ای تأثیر فیبر چغندر قند بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات کیفی ماست میوه‌ای حاوی کامکوات به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 115-130]

  • مالتودکسترین بهینه سازی ریزپوشانی عصاره پوماس سیب و بررسی خواص ضدمیکروبی آن در مدل غذایی (کیک روغنی) [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 31-48]

  • میان‌وعده بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 51-68]

  • میان‌وعده استفاده از آرد سویا و ارزن معمولی و جوانه زده بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی دونات فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 131-150]

  • مدل تحلیلی مدل‌سازی خشک شدن ورقه‌های سیب‌زمینی در یک خشک‌کن مایکروویو و تعیین پارامترهای انتقال جرم [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 169-182]

  • مواد ضدعفونی‌کننده ارزیابی اثر پیش‌تیمار ضدعفونی و روش بسته‌بندی بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی پوره پیاز در زمان نگهداری [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 141-156]

  • مواد غذایی عملگرا تأثیر فیبر چغندر قند بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات کیفی ماست میوه‌ای حاوی کامکوات به روش سطح پاسخ [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 115-130]

  • موسیلاژ دانه‌ای مدلسازی و بهینه یابی شرایط استخراج خشک صمغ دانه ی مرو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]

ن

  • نانوسلولز مطالعه اثرهای ضد میکروبی فیلم‌های ژلاتین – نانوسلولز حاوی درصدهای مختلف کتیرا و اسانس‌های گاو زیره و کاکوتی کوهی بر برخی باکتری‌های بیماریزای غذازاد [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 85-96]

  • نسبت سیترونلول به ژرانیول تأثیر شرایط مختلف نگهداری بر خصوصیات کمی و کیفی اسانس گل محمدی (Rosa damascena Mill.) [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 69-78]

  • نگهدارندۀ طبیعی بررسی اثر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و ضد میکروبی فیلم تجزیه‌پذیر بر پایۀ ایزولۀ پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس آویشن در بسته‌بندی نان پیتا [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 189-206]

و

  • ویتامین D3 تولید شیرکاکائو پروبیوتیک غنی‌شده با ویتامین D و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]

  • ویسکوزیته مدلسازی و بهینه یابی شرایط استخراج خشک صمغ دانه ی مرو [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 79-94]

  • ویسکوزیته تأثیر استفاده ازنسبت‌های مختلف شیر الاغ و شیر گاو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی [دوره 20، شماره 1، 1400، صفحه 1-18]

  • ویسکوزیتۀ ظاهری استفاده از فیبر بامبو به عنوان جایگزین چربی در شکلات صبحانه (کرم شکلات) و بررسی ویژگی‌های حسی، بافتی و فیزیکوشیمیایی آن [دوره 20، شماره 2، 1400، صفحه 151-166]